Zakelijke it-oplossingen

Optimale werkomgeving op kantoor, thuis en onderweg

Traag mobiel internet, haperend apparatuur of moeilijk toegang tot de server? Een slecht ingericht bedrijfsnetwerk zorgt voor irritaties. Met een goede ICT-structuur voor jou en je collega’s richt jij je op wat echt belangrijk is: Een gezonde werkomgeving en optimale productiviteit.

Ga voor:

  • Snel
  • Probleemloos
  • Efficiënt

Neem contact op


Online met elkaar verbonden

Flexplekken, thuis werken, online meetings; een ambulante werkomgeving vraagt om een goed ingericht bedrijfsnetwerk. Maar ook bij een vaste werkplek voor jou en je werknemers kunnen storingen, een slecht wifi-netwerk of andere technische mankementen grote afbreuk doen aan een efficiënte samenwerking en optimaal werkplezier. Met een IT-oplossing afgestemd op jouw organisatie zorg ik voor een optimale online werkomgeving voor zowel thuis, op kantoor of onderweg.

Van aanschaf tot inrichting 

Welke computer kun je het beste kopen voor zakelijk gebruik? Hoe groot moet het werkgeheugen zijn? Kies ik voor Apple of Windows? Maar ook vragen als ‘Hoe richt ik een online omgeving in voor mijn team?’ en ‘Hoe krijg ik vanuit huis of onderweg toegang tot alle bestanden en programma’s?’.

Afhankelijk van de branche, de werkomgeving en de grootte van jouw organisatie kijk ik samen met jou naar de beste oplossing voor jouw it-inrichting. Ik selecteer een of meerdere computers of laptops met de juiste capaciteit afgestemd op jouw werkgebruik. Ook zorg ik voor een cloud-omgeving waarbij je probleemloos alle e-mail, contacten en bestanden vanuit een veilige plek beheert, opslaat en deelt met je collega’s en werknemers.

Zelf de aanschaf en inrichting doen? Tegen een vergoeding adviseer ik in de mogelijkheden en meest geschikte oplossingen passend bij jouw bedrijf.

Neem contact op

Office 365 zakelijk

Met Office 365 zakelijk creëer je één werkomgeving voor alle data die overal toegankelijk is. Door middel van een tweestapsverificatie bescherm je je bestanden en gegevens nog eens extra goed waardoor onbevoegden geen toegang krijgen tot je persoonlijke data.
Je domeinnaam koppel je eenvoudig aan je officepakket. Zo komt alle email rechtstreeks in Outlook (Office 365) binnen. Gegevens zoals emailberichten en -mappen, agenda’s, contactpersonen en bestanden worden gesynchroniseerd in de Cloud. Je werkt dus altijd met de meest recente versie van je bestand, ongeacht het apparaat (smartphone, laptop, tablet of computer) dat je gebruikt.
Het voordeel van een zakelijke mailbox van Office is dat deze veel meer mails kan opslaan dan de mailbox van een gemiddelde hostingpartij.

Microsoft biedt tal van mogelijkheden op zakelijk gebied. Er zijn verschillende abonnementen voor een passende oplossing binnen jouw bedrijf of organisatie. Ik zet ze graag voor je op een rijtje en help je bij het maken van de juiste keuze. 

Benieuwd welk pakket het meest geschikt is?

Stuur een e-mail