Over Thijs

Doeltreffende oplossingen voor vervelende computerproblemen

Trage computer of slechte verbinding? Je raakt al geïrriteerd nog voordat je bent begonnen. Gelukkig heb ik altijd een oplossing en kan ik je probleem vaak snel verhelpen.

Neem contact op


Het aanbod in computers is overweldigend en de opties eindeloos. Het is lastig om hier een goede keuze in te maken. Voor je het weet heb je een dure aanschaf gedaan terwijl je met een paar aanpassingen nog jaren vooruit kan met je computer of MacBook. Is een nieuwe computer noodzaak? Ik help je bij het vinden van het juiste model perfect afgestemd op jouw wensen.

Even voorstellen 

Mijn naam is Thijs Jansen (1978), getrouwd en vader van twee kinderen, it-specialist en thuis in alles wat met computers te maken heeft. Om alleen te betalen voor wat je nodig hebt, is het van belang dat ik precies weet wat jouw wensen zijn. Omdat ik dit persoonlijke aspect miste bij de grote organisaties waar ik voorheen werkte, ben ik in 2008 gestart als zelfstandig ondernemer. Op deze manier kan ik jou als klant de juiste aandacht geven en voorzien in het beste advies.

Thijs  poseert buiten voor zijn kantoorruimte

Eén aanspreekpunt 

Bij het opnemen, voorbereiden en uitvoeren van een reparatie of opdracht ben ík jouw persoonlijke aanspreekpunt. Door dit één op één contact kan er weinig miscommunicatie ontstaan en bied ik altijd de meest efficiënte oplossing. Omdat ik mijn eigen tijd kan indelen, werk ik flexibel en kan ik me gemakkelijk aan een strakke planning houden.

Korte reparatietijden 

De overlast van een reparatie beperk ik tot een minimum. De reparatietijden hou ik zo kort mogelijk. Nazorg vind ik minstens zo belangrijk als de reparatie of dienst zelf. Het is deels deze service die mij onderscheidt van grotere bedrijven, die vaak minder flexibel zijn.

Computer repareren?