Reparatie van laptop of computer

Snelle service, vaak al binnen 24 uur!

Je pc of iMac heeft het begeven. Hier zat je natuurlijk niet op te wachten. Geen nood! Ik zorg voor een snelle oplossing voor het repareren van jouw computer zodat jij weer vlot aan de slag kunt.

  • Goede bereikbaarheid
  • Flexibele oplossingen
  • Onafhankelijk advies

Maak een afspraak


Hulp op afstand

Soms kan een storing eenvoudig opgelost worden. Met hulp op afstand kan ik via internet op een beveiligde manier veel softwarematige computerproblemen verhelpen. Je hoeft hiervoor dus niet de deur uit. Het voordeel hiervan is dat ik een reparatie makkelijk kan inplannen.

Langere levensduur 

Is het probleem van grotere aard? In dat geval kom ik naar je toe of repareer ik het defect in mijn ruime werkplaats. Hier beschik ik over alle voorzieningen om een reparatie vlot uit te voeren.
Als de computer dan toch gedeeltelijk gedemonteerd wordt voor reparatie, maak ik deze meteen stofvrij. Een schone computer zorgt voor een goede koeling waardoor de levensduur van jouw laptop of pc wordt verlengd.

Nieuwe computer

Mocht na het stellen van de diagnose blijken dat het gunstiger is om een nieuwe computer aan te schaffen, geef ik daarin een onafhankelijk en betrouwbaar advies. Ik kan je helpen bij het vinden van een geschikt nieuw model afgestemd op jouw wensen en gebruik. 

Nieuwe computer kopen

Reparatie Apple

Omdat Apple zeer veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van zijn hardware, is het in veel gevallen nog de moeite waard om uw iMac, Mac Mini, Mac Pro of Macbook Pro te laten repareren.

Overige reparaties

  • Vervangen van beeldscherm
  • Vervangen van toetsenbord
  • Inrichten van tablet (software en inrichting)
  • Inrichten van smartphone (software en inrichting)
  • Uitbreiden van werkgeheugen en/of opslag geheugen
  • Verbeteren van netwerk en Wifi signaal
  • Logicboard reparaties aan Macbooks (via Externe partij)

 

Thijs aan het werk achter een Apple computer