Apple of Windows computer kopen

Perfect afgestemd op jouw wensen. Onafhankelijk advies mogelijk!

Het kopen van een nieuwe computer kan lastig zijn. Door het grote aanbod is een verkeerde keuze snel maakt. Voor je het weet betaal je teveel of te weinig voor een laptop of computer die niet goed aansluit op jouw wensen. Een te goedkope aanschaf kan in de toekomst leiden tot een trage pc of laptop.

  • Ik ga voor jou op zoek naar een model dat perfect is afgestemd op jouw gebruik.

Bel voor een afspraak


Laptop of computer? Apple of Windows?

Het kopen van een nieuwe computer roept vaak direct een hoop vragen op. Ga je bijvoorbeeld voor Apple of Windows? Wil je een laptop of computer? Kies je een groot of een klein model, wel of geen touchscreen? En dan heb ik het nog niet gehad over de prestaties van de computer. Want, waarvoor heb je hem voornamelijk nodig? Gebruik je hem weinig of juist intensief? Ga je met zware programma’s werken?
Omdat zaken als processors, harde schijven, SSD-kaarten en intern geheugen je waarschijnlijk niet zoveel zeggen, is het juist prettig als je je daar niet in hoeft te verdiepen.

Op zoek naar het perfecte model

Zou het niet prettig zijn als je een nieuwe computer koopt die juist dát heeft, wat jij nodig hebt? Niks meer, niks minder? Samen met jou ga ik op zoek naar het perfecte model voor jou. Op deze manier betaal je dus nooit te veel. De aanschaf doe ik voor je. Het enige wat jij hoeft te doen, is aangeven waar je hem voor nodig hebt.


Nieuwe computer gekocht en hulp nodig bij het installeren en inrichten?

Ik zorg dat alles wordt ingesteld en gekoppeld zodat je direct aan de slag kunt.

 

Hulp bij installeren


Onafhankelijk advies

Wil je je MacBook of pc liever zelf aanschaffen maar vind je het prettig om goed geadviseerd te worden zodat je de juiste keuze maakt? Tegen een vergoeding selecteer ik het meest geschikte model voor je. Op deze manier betaal je niet meer dan nodig. Je kunt vervolgens zelf kiezen waar je je computer of laptop koopt. Wil je snel aan de slag met je nieuwe aankoop? Laat hem bij mij inrichten of laat alles overzetten van de oude naar de nieuwe computer.

Neem contact op

Aanschaf Office365-pakketten

Werken met programma's zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook? Ik help je graag met het maken van de juiste keuze van een Office365-pakket. Dat kan een abonnement zijn of een eenmalige versie van Office. Bij abonnementen zorg ik er voor dat dit jaarlijks voor je wordt verlengd.

Thijs aan het werk achter een Apple computer