Veilig en snel internet

Overal in huis of op kantoor

Ongestoord Netflixen, streamen, gamen, werken of studeren? Ga voor supersnel internet voor iedereen én op elke plek in huis.

Ik wil supersnel internet


Internet zonder haperingen

Op de tienerkamer, in de keuken én in de garage supersnel internet zonder haperingen? Een groot deel van onze tijd brengen we online door. Weinig bereik of traag internet kunnen we hierbij niet gebruiken. Met KPN Super-WiFi of Smart-WiFi zorg ik ervoor dat er in huis of op kantoor perfecte wifi is. Ook als je met meerdere personen tegelijk online bent.

Multi-room wifi: Overál in huis veilig en snel internet

Wifi zorgt ervoor dat je thuis draadloos internet hebt. Hoe dichter je bij het modem bent, hoe beter de verbinding. Dit betekent dat je in de garage of op de zolder vaak minder goed bereik hebt. Met multi-room (KPN Super-WiFi Smart-WiFi) wifi voorkom je dit probleem. Door middel van slechts één modem en een aantal satellieten kun je overal in huis een snelle, veilige verbinding creëren. Het voordeel van multi-room wifi is dat het stabieler en betrouwbaarder is dan een traditioneel wifinetwerk. Ook ideaal; je kunt ouderlijke controle inschakelen. Zo heb je nog enige invloed op het internetgebruik van je kind(eren) en bescherm je ze tegen ongewenste websites.

Een multi-room wifi-inrichting heb je al vanaf €190,-.


Wil je ook overal in en om huis veilige en snelle wifi ?

Neem contact op


Zakelijk internet

In je bedrijf of op de zaak ook overal goede wifi? Voor zakelijke klanten lever ik professionele wifi systemen. Hierbij is het mogelijk om aparte netwerken aan te maken voor bijvoorbeeld gastgebruikers, directie en medewerkers.