Office 365

 

 

Wat is Office 365.

Office 365 is een software product voor zowel particulieren als de zakelijke makrt. Via Office 365 zakelijk kunt u eenvoudig in de cloud gaan werken met op ieder apparaat altijd uw actuele bedrijfsdata paraad. Doordat alles in uw eigen persoonlijke cloud account zit heeft u tevens een online backup van al uw bedrijfsdata in de cloud.

Hoe werkt Office 365:

Als u uw zakelijke emailadres laat koppelen aan Office 365 komt voortaan al uw email direct in uw eigen online cloud mailbox aan. Uw Outlook programma zorgt er dan voor dat alle email, agenda, contactpersonen ect. gesyncroniseerd worden met deze cloud mailbox. Dit betekent dat al uw emailberichten en mappen, contactpersonen en agenda's zowel in uw Oultook programma als smartphone/tablet gelijk met elkaar lopen. Ook hoeft u geen ingewikkelde instellingen meer te maken in het emailprogramma of op de smartphone/tablet. Dit wordt automatisch configureerd. Met de juiste licentie is het ook mogelijk uw bestanden overal beschikbaar te hebben via Microsoft Onedrive.

Waarom Office 365:

Op dit moment is Office 365 de grootste clouddienst ter wereld en continu in ontwikkeling. Als u Office 365 heeft en alles in de Microsoft Cloud heeft is er direct een online backup van al uw emailberichten, contactpersonen, agenda's en bestanden. Bij verlies of diefstal van uw computer of smartphone gaan er geen gegevens verloren. 

Officepakket:

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Office 365 kunt u de licentie met Officepakket afsluiten waar u meteen toegang heeft tot de nieuwste versie van Word, Excel, Powerpoint en Outlook. U mag deze licentie tot op wel 5 computers voor eigen gebruik installeren zodat u overal bij uw gegevens kunt.

Geintereseerd in Office 365?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.