Office 365

 

Wat is Office 365.

Office 365 is een zakelijke clouddienst van Microsoft die het mogelijk maakt om volledig in de cloud te gaan werkten. U krijgt dan de mogelijkheid om zowel op uw vaste computer als laptop en smartphone en tablet in uw email, agenda, contactpersonen en documenten te kunnen. Ook heeft u meteen een online backup van al uw bedrijfsgegevens in de cloud.

Hoe werkt Office 365:

Als u uw zakelijke emailadres laat koppelen Office 365 komt voortaan al uw email direct in uw eigen online cloud mailbox aan. Uw Outlook programma zorgt er dan voor dat alle email, agenda, contactpersonen ect. gesyncroniseerd worden met deze cloud mailbox. Dit betekent dat al uw emailberichten en mappen, contactpersonen en agenda's zowel in uw Oultook programma als smartphone/tablet gelijk met elkaar lopen. Ook hoeft u geen ingewikkelde instellingen meer te maken in het emailprogramma of op de smartphone/tablet. Dit wordt automatisch configureerd.

Waarom Office 365:

Als u Office 365 heeft en alles in de Microsoft Cloud heeft is er direct een online backup van al uw emailberichten, contactpersonen, agenda's en bestanden. Bij verlies of diefstal van uw computer of smartphone gaan er geen gegevens verloren. 

Officepakket:

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Office 365 kunt u een licentie afsluiten waar u meteen toegang heeft tot de nieuwste versie van het Microsoft Officepakket. Het officepakket bevast onder andere Word, Excel, Powerpoint, Onenote en Outlook. U mag deze licentie tot op wel 5 computers voor eigen gebruik installeren zodat u overal bij uw gegevens kunt.

Geintereseerd in Office 365?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.