Reparaties

U kunt bij ons terecht met de volgende hardware:

  • Desktop pc's
  • Laptop's
  • Apple systemen
  • Computer randapparatuur
  • Netwerkapparatuur, Routers, Wifi, etc.
  • Printers

Diagnose en prijsindicatie
Bij een reparatie word allereerst een diagnose gesteld om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het kan een probleem zijn in de hardware van het apparaat of kan veroorzaakt worden door een softwarematig probleem. U kunt het defecte apparaat op afspraak bij ons brengen of een afspraak maken voor een huisbezoek. Na de diagnose ontvangt u een prijsopgave, met een duidelijk beeld van de totale reparatiekosten. Op de tarieven pagina meer info over de diverse prijzen voor reparatie en diagnose.

Onderhoud / opschonen systeem
Uw computer is niet meer vooruit te branden, traag, rumoerig en doet niet meer wat u hem vraagt, dan wordt het tijd voor een onderhoudsbeurt. Wij controleren uw computer op ongewenste software, kijken waarmee we de computer kunnen versnellen en geven u graag advies over upgrades waardoor de computer weer als nieuw aanvoelt. Altijd in goed overleg!

Herinstallatie systeem
Een herinstallatie van uw computer voeren wij uit als het besturingssysteem niet meer betrouwbaar is. Wij maken vakkundig een backup van uw gegevens en indien gewenst kunnen wij ook op maat de gewenste software installeren. Indien mogelijk krijgt u uw computer zonder grote wijzigingen terug. Met een herinstallatie draait het systeem weer als een zonnetje.

Reiniging computer
Indien uw computer voor de reparatie moet worden geopend dan wordt deze standaard stofvrij gemaakt. Een schone computer zorgt voor een goede koeling waardoor de levensduur van uw computer wordt verlengd.