Over ons

TJ Computerservice is gestart in 2008 maar heeft al sinds 2000 actief in de it en heeft daardoor een ruime ervaring opgebouwd.

Klantgerichter werken
De stap naar het zelfstandig ondernemerschap is gemaakt omdat ik veel klantgerichter wilde werken dan in een grote organisatie mogelijk was. Ik vind het prettig wanneer ik zelf invloed kan hebben op hoeveel aandacht ik een klant kan geven waar in grotere bedrijven vaak geen ruimte voor is. Wat mij hierbij meteen opvalt, is dat er nu bijna geen miscommunicatie meer is tussen het bedrijf en de klant. Ook kan ik nu veel flexibeler werken nu ik mijn eigen tijd kan indelen.

Voordelen eenmanszaak

Een eenmanszaak heeft, voor mij en voor u als klant, het voordeel dat de persoon die het werk opneemt, voorbereidt en natuurlijk uitvoert één en dezelfde is. En door de directe communicatie kan het werkschema of de planning ook tussentijds zeer flexibel worden aangepast.

Korte reparatietijden

Het werk moet voor mij prettig zijn, maar ook voor de klant. Daarom probeer ik de overlast tot een minimum te beperken. De reparatietijden proberen ik dan ook zo kort mogelijk te houden. Het is deels deze service die, hoop ik, mijn bedrijf onderscheidt van grotere bedrijven, die wellicht wat minder flexibel kunnen zijn.